onsdag den 16. oktober 2013

Vietnamesiske forårsruller

Der er egentlig ingen reel opskrift til dette! Men det er en utrolig nem ret der både smager godt og er hyggelig at lave og spise. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan komme i forårsrullerne!
Selve forårsrullen smager ikke rigtigt af noget, så det er fyldet der afgør smagen.

Vi brugte forårsruller fra blue dragon af rispapir (runde, tynde og nærmest gennemsigtige). Som fyld brugte vi helt tyndtskårne gulerødder, agurker, iceberg, rød peber og avocado.

Som kød havde vi stegt et andebryst rosa og med sprødt skind, og skåret i helt tynde skiver, det var VIRKELIG godt i rullen!
Udover andebrystet havde vi to forskellige slags kylling: Små tern stegt med hvidløg og østerssauce og små tern paneret med rasp, cayennepeber, paprika og chilifllager.

Som dip brugte vi alm. soya og alm. sød chilisauce.

Prøv det :)

1 kommentar: