søndag den 23. august 2015

Oreokage


Den er lidt tung, men den smager ret godt :)

Opskrift:
2 ruller oreokiks
100 g. smør

200 g. flødeost
2 spsk. sukker
2 spsk mælk

35 g. chokoladebudding pulver
3 1/4 l. mælk
35 g. sukker

10 spsk fløde
2 spsk flourmelis

Fremgangsmåde:
Følg ansvisningen på pakken til chokoladebudding. Pulver, mælk og sukker bringes i kog under omrøring og afkøles herefter.

Knus oreokiksene og kom dem i en minihakker eller blender .Smelt smøret og bland det i de finthakkede oreos.
 Kom blandingen i en tærteform eller andet, mas det godt sammen og stil det på køl.

Pisk flødeosten let og luftig, tilsæt mælk og sukker.  Pisk fløde og flourmelis til skum, og vend det i blandingen. Kom det på kiksebunden og stil det på køl.

Når chokoladebuddingblandingen er forholdsvis kølig, vendes dette ud på kagen og fordeles jævnt.

Lav endnu en blanding af fløde og flormelis (lavt evt mere hvis du lyster), og kom dette lag ovenpå chokoaldebuddingen.

Kagen stilles på køl i mindst 4 timer inden servering.

Pynt med finthakket chokolade. Jeg brugte marabou med daim.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar